SVI SU STALI I GLEDALI: Slavna glumica iznenadila sve, bujne grudi jedva ugurala je u tijesnu haljinu…

Nakon gotovo dvogodišnjih zaruka, vjenčali su se u Parizu 14. 2. 2009., obnovivši zavjete samo nekoliko mjeseci kasnije u Italiji.

  • Show

  • 22. Maj 2024  

  • 0

Glumica Salma Hayek ni ove godine nije propustila filmski festival u Cannesu.

Seksi Salma pozirala je suprugom i francuskim biznismenom Francois-Henrijem Pinaultom, a njezina svjetlucava haljina privlačila je brojne poglede.

Kreacija je sezala do poda, dok je njezin dekolte završeno dolazio do izražaja. Cijelu modnu kombinaciju upotpunila je s raskošnim nakitom i pismo-torbicom. 

Inače, 57-godišnja glumica i njezin suprug, 61-godišnji izvršni direktor Kerringa, čija je neto vrijednost procijenjena na 7 milijardi dolara, počeli su se viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome te su se zaručili iste godine.

Nakon gotovo dvogodišnjih zaruka, vjenčali su se u Parizu 14. 2. 2009., obnovivši zavjete samo nekoliko mjeseci kasnije u Italiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...