GEST VRIJEDAN SVAKE HVALE: Milioneri vode sve svoje zaposlene na finale UEFA Lige prvaka

Pred spektakl i finale UEFA Lige prvaka, stigla je gospodska priča, kojom su popularni “Milioneri” kupili srca mnogih ljubitelja fudbala širom svijeta.

  • Šareni svijet

  • 22. Maj 2024  22. Maj 2024

  • 0

Borussia Dortmund i Real Madrid borit će seza titulu prvaka Evrope 1. juna na Wembleyju.

Pred spektakl i finale UEFA Lige prvaka, stigla je gospodska priča, kojom su popularni “Milioneri” kupili srca mnogih ljubitelja fudbala širom svijeta.

Italijanski Corriere dello Sport piše da se Dortmund odlučio platiti sve troškove za svojih 519 uposlenika, kako bi mogli pratiti finale protiv “kraljevskog” kluba. Njemački klub ponudit će kartu za utakmicu, smještaj i let za svoje osoblje. Riječ je o osoabama koje rade u obezbjeđenju, čišćenju, održavanju, štampi ili marketingu Borussije Dortmund.

altFoto: REUTERS/Kai Pfaffenbach

Sve to govori da ekipa Edina Terzića izuzetno poštuje sve aktere oko kluba, koji su definitivno dio uspjeha koji su napravili fudbaleri Edina Terzića ove godine.

Pohvale Borussiji Dortmund za ovaj divan gest!

(N1)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...