VIŠE OD 2,5 MILIONA REAKCIJA I KOMENTARA: Toni Kroos odgovorio na poruku Luke Modrića...

Na Instagramu se emotivno od Nijemca oprostio i Luka Modrić koji je zaželio da skupa dođu do 15. titula u Ligi prvaka.

  • Sport

  • 22. Maj 2024  

  • 0

Toni Kroos izazvao je senzaciju objavom da karijeru punu najvećih trofeja završava za mjesec dana, na kraju sezone. Odigrat će je do kraja za Real, onda kao povratnik u reprezentaciju igrati za Njemačku na Europskom prvenstvu u domovini te nakon toga otići u mirovinu. Veznjak koji je davno postao legenda potvrdio je to emotivnom objavom na Instagramu:

"17. jula, 2014., dan mog predstavljanja u Real Madridu, dan je koji je promijenio moj život. Život mene kao nogometaša, ali posebno kao čovjeka. Bio je to početak novog poglavlja u najvećem klubu na svijetu. Danas, 10 godina kasnije, na kraju sezone to poglavlje dolazi svom kraju", započeo je Kroos svoju poruku.

"Dragi Toni, teško mi je napisati ove riječi..."

Na Instagramu se emotivno od Nijemca oprostio i Luka Modrić koji je zaželio da skupa dođu do 15. titula u Ligi prvaka.

"Dragi Toni, teško mi je napisati ove riječi. Svijet nogometa je tužan jer odlazi jedan povijesni nogometaš, a priznajem da sam i ja jako tužan. Prijatelju, ti si legenda ovog sporta i legenda Real Madrida. Stvarno sam uživao igrati uz tebe. Doista je bila čast s tobom igrati u veznom redu Reala. Imaš kvalitete koje te čine jedinstvenim i posebnim. Nikad više neće biti nekoga kao što je bio Toni Kroos. Nezaboravne europske noći, titule, čari Bernabeua... Nikada nećemo zaboraviti ovu zlatnu eru u klubu naših života. Sve si postigao, ali još jedna stvar je ostala. Zajedno za 15. Nedostajat ćeš mi, prijatelju", napisao je Modrić uz niz fotografija Kroosa i njega kako u 10 zajedničkih godina slave velike Realove pobjede.

Modrićev post na Instagramu ima više od 2.5 miliona reakcija, a jedan od onih koji su ga komentirali je i Kroos: "Vau, toliko uspomena... Prijatelju, ova ljubav će trajati zauvijek."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...