OKRŠAJ NA CRVENOM TEPIHU U CANNESU: Slavna pjevačica posvađala se s članicom obezbjeđenja

Još nije poznato što je uzrokovalo ovaj sukob

  • Show

  • 22. Maj 2024  

  • 0

Kelly Rowland snimljena je kako grdi zaštitarku dok je u utorak šetala crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Cannesu. Pjevačica (43) je prisustvovala premijeri francuskog filma "Marcello Mio" i za tu prigodu odjenula je crvenu haljinu.

Dok se Kelly penjala stepenicama na festivalu, činilo se da se upustila u verbalni sukob s članicom osiguranja. Kelly se činila bijesnom i podigla je prst kako bi opomenula ženu pred gomilom prisutnih. Vidjelo se da joj zaštitarka nešto govori, pa je pjevačica nastavila penjati se po stepenicama. Još nije poznato što je uzrokovalo ovaj sukob.

image

Kelly je ranije u veljači napustila gostovanje u showu "Today". Tvrdilo se da je odustala od showa s voditeljicom Hodom Kotb jer nije bila zadovoljna sa svojom garderobom, zbog čega je Rita Ora uskočila u posljednji trenutak kao zamjena.

Međutim, izvori su od tada tvrdili da je Kelly zapravo napustila show zbog "nepoštovanja" Hodine suvoditeljice Savannah Guthrie prema njoj, a koja ju je "agresivno" ispitivala o njezinoj nekadašnjoj kolegici iz benda Destiny‘s Child Beyoncé, umjesto da pita pjevačicu o njezinu novom filmu ‘Mea Culpa‘, koji je tamo trebala promovirati.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...