ODGOVOR KOJI SVI ŽELIMO ČUTI: Amra Džeko otkrila hoće li Edin Džeko i dalje igrati za Bosnu i Hercegovinu

Istakla je kako je Džeko bio veoma razočaran i tužan neuspjehom reprezentacije na kvalifikacijama za Euro u Njemačkoj.

  • Sport

  • 22. Maj 2024  22. Maj 2024

  • 1

Supruga kapitena naše fudbalske reprezentacije Amra Džeko otkrila je u "Jutru za sve" hoće li Edin Džeko i dalje igrati za nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Naravno, doći će, kazala je ona.

"Edin je neko kome, kao i svima koji igraju za reprezentaciju, a posebno za njega mogu to potvrditi, ništa nije bitnije, nijedan klub, od našeg bh. dresa. Znam da će igrati sve dok bude mogao, baviti se fudbalom sve dok bude mogao, što on kaže “dok me noge nose” i sve dok bude trebao našoj reprezentaciji. Tako da jedva čeka.”

Istakla je kako je Džeko bio veoma razočaran i tužan neuspjehom reprezentacije na kvalifikacijama za Euro u Njemačkoj.

“Naravno, jako je razočaran, bio je tužan zašto nisu uspjeli da se kvalifikuju na, za njega, možda posljednje veliko takmičenje”, izjavila je Amra, te dodala da je njen suprug “još uvijek mlad, jak i super se osjeća, jer nije nikad imao problema s povredama”.

(BHRT)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...