SVE SE VIDI: Najzgodnija sportska novinarka osvanula u vrućem izdanju, redaju se komentari...

Savršena figura unatoč tome što je rodila prije osam mjeseci.

  • Show

  • 23. Maj 2024  

  • 0

Najpoznatija sportska novinarka Diletta Leotta objavila je nove fotografije na Instagramu i pokazala kako uživa sa svojom malom obitelji, partnerom Lorisom Kariusom i njihovom kćerkicom Arijom.

Diletta se s malenom kupala u bazenu te pozirala ispod suncobrana, a posebnu pozornost ukrala je fotografija na kojoj se vidi njena savršena figura koju ima unatoč tome što je rodila prije osam mjeseci.

alt

Ariju je Diletta rodila na svoj rođendan, 16. augusta, a dobila ju je s partnerom Lorisom Kariusom.

alt

Nedavno se pohvalila kako ju je tokom trudnoće Loris i zaprosio, ali te vijesti skrivale je sve do sada jer nije htjela da zaruke zasjene rođenje njene kćerkice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...