DRAMA U SUSJEDSTVU: Zapalio se autobus koji je na izlet prevozio djecu

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Krapine, Danijel Pelin, objasnio je kako se djeca u tom trenutku nisu nalazila u autobusu.

  • Hronika

  • 23. Maj 2024  

  • 0

Autobus koji je provozio djecu iz Pule se zapalio na parkiralištu Muzeja krapinskih neandertalaca. Požar je bio brzo ugašen iako su se prethodno mogle čuti dvije manje eksplozije, piše Zagorje International. Na intervenciju su stigla 4 vatrogasna vozila i 10 vatrogasaca.

Naime, autobus je prevozio djecu na dvodnevnom izletu u Hrvatsko zagorje. Zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Krapine, Danijel Pelin, objasnio je kako se djeca u tom trenutku nisu nalazila u autobusu.

“Bili su u Muzeju Hušnjakovo. Djeca su iz Pule i organizira se daljnji njihov prijevoz. Nema ozlijeđenih, sve u redu” rekao je zapovjednik.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...