BEATRICE BORROMEO U EFEKTNOM IZDANJU: Nije ni čudo da je zovu modnom ikonom (FOTO)

Prekrasna Beatrice Borromeo u pratnji supruga, monegaškog princa Pierrea Casiraghija stigla je na crveni tepih u Cannesu povodom premijer filma "Grof Monte Cristo" i oduševila stajlingom.



  • Žena

  • 23. Maj 2024  

  • 0

Prekrasna Beatrice Borromeo u pratnji supruga, monegaškog princa Pierrea Casiraghija stigla je na crveni tepih u Cannesu povodom premijer filma "Grof Monte Cristo" i oduševila stajlingom.

Nakon Charlotte Casiraghi, na crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu stigla je još jedna kraljevska pripadnica kuće Grimaldi.

Beatrice Borromeo je stigla ruku pod ruku sa svojim suprugom Pierreom Casiraghijem na "Grofa Monte Cristo", historijskog filma koji je u trci za Zlatnu palmu.

U prijestolnici europske kinematografije Beatrice je zablistala poput holivudske zvijezde. Na crveni tepih postavljen na znamenitoj šetnjici La Croisette stigla je odjevena u Dior, a izbor je pao na prekrasnu baršunastu haljinu u zagasitoj ljubičastoj nijansi. Efektna u svojoj jednostavnosti haljina se isticala krojem koji laska figuri, ravno rezanim dekolteom, širim naramenicama, uskim gornjim krojem te bogatom i raskošnom suknjom s naborima koja je čitavom looku dala potrebnu dozu elegancije.

Poseban detalj bio je tanki remen u struku od istog materijala, a Beatrice je stajling zaokružila efektnim srebrnim sandalama s tankim remenčićima i clutch torbicom ukrašenu motivom Cannage, sve s potpisom Diora.

Stajling je uskladila s modnim dodacima, tako je nosila set zlatnih dragulja karakteriziranih nizom ovalnih prstenova koji podsjećaju na cvjetne vijence. Ipak najviše pažnje privukla je odabir tkanine haljine, meki francuski baršun u toploj i dubokoj vinskoj nijansi, potvrđujući još jednom status modne ikone lijepe Talijanke, navodi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...