ZLATKO MILETIĆ NAKON USVAJANJA REZOLUCIJE: “U našim rukama je najjači adut...”

Mi moramo da nastavimo da se borimo za svoju zemlju, Bosnu i Hercegovinu, kao naši preci stoljećima do sada, bez euforije, govora mržnje, dostojanstveno, ponosno, časno!

  • Politika

  • 23. Maj 2024  

  • 5

Delegat u Domu naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine Zlatko Miletić oglasio se eksluzivno za portal Bhdijaspora.net nakon što je u UN-u usvojena Rezolucija o genocidu u Srebrenici. Miletić je na svojoj Facebook stranici objavio svoj post, ali je povodom današnjih događaja dao izjavu i za portal Bhdijaspora.net. U nastavku prenosimo šta je sve poručio Miletić.

“Civilizacijska pravda”

“Dragi moji, molim vas, mi smo jedan ponosan i dostojanstven narod, zato vas molim da imate u vidu, da svaka zemlja članica ima pravo ili kako mi kažemo ima “svoj obraz” da glasa kako želi.

Mi moramo da nastavimo da se borimo za svoju zemlju, Bosnu i Hercegovinu, kao naši preci stoljećima do sada, bez euforije, govora mržnje, dostojanstveno, ponosno, časno!

Jer, u našim rukama se nalazi najvažniji adut, a to je ISTINA! Ona pobjeđuje svako zlo”, objavio je Miletić na svojoj Facebook stranici, te za naš portal dodao:

“Nakon gotovo tri decenije konačno je zadovoljena pravda koja je bila izuzetno spora, ali istina je jedna i jedina i Rezolucija UN o genocidu u Srebrenici predstavlja posebnu satisfakciju žrtvama genocida u Srebrenici!

Sasvim je sigurno da je 23.5.2024.g. historijski trenutak ne samo za BiH, već i civilizacijska pravda za čitavo čovječanstvo”, dodao je Miletić za portal Bhdijaspora.net.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...