EMOCIJE ČINE SVOJE: Celine Dion kroz suze progovorila o svojoj dijagnozi, njezin video nikog nije ostavio ravnodušnim (VIDEO)

U jednoj od prikazanih scena najave, čuje se hitan poziv 911 u pozadini, koji se odvijao u Las Vegasu.

  • Show

  • 24. Maj 2024  

  • 0

Amazon Prime objavio je novi, emotivni trailer za nadolazeći dokumentarni film o legendarnoj pjevačici Celine Dion naziva "I Am: Celine Dion" u kojem se ona slomila do suza, a ni oni koji su ga pogledali nisu ostali ravnodušni.

U dirljivom isječku, 56-godišnja Celina puna emocija priznaje da je sindrom ukočene osobe, koji joj je dijagnosticiran prošle godine, utjecao na sposobnost nastupanja i održavanja koncerata, a njezino je iskreno priznanje rasplakalo i brojne obožavatelje.

Na platformi X pojavili su se brojni komentari nakon što je trailer objavljen.

"Ovaj video me razbio na komadiće. Kakva divna i snažna žena", "U totalnom sam u šoku, ona ne zaslužuje ovu situaciju‘, "Celine Dion me rasplakala, a njezin dokumentarac još nije ni izašao". "Već plačem. Kraljice ne zaslužuješ ništa osim zdravlja, ljubavi i svih pohvala. Ostani jaka, Celine, jako te volimo i vraški nam nedostaješ", "Opet plačem zbog Celine Dion. Moja ljubav prema ovoj ženi koja traje više od trideset godina nema granica", "Minuta trailera i plačem, zamislite što će biti kada pogledam cijeli film", napisali su njezini obožavatelji.

U jednoj od prikazanih scena najave, čuje se hitan poziv 911 u pozadini, koji se odvijao u Las Vegasu gdje je Celine imala svoju rezidenciju sve do juna 2019. godine. Zasad nije poznato kada je i zašto taj poziv bio upućen, ali se pretpostavlja da zbog sintoma te bolesti.

imageFoto: AFP

Celine je u decembru 2022. godine otkrila da joj je dijagnosticirana ova degenerativna bolest - sindrom ukočene osobe (SPS), rijedak neurološki poremećaj koji uzrokuje progresivnu ukočenost mišića i grčeve. Oni mogu biti bolni i dolaziti i prolaziti, a mogu se i pogoršati s vremenom. Ukočenost obično zahvaća mišiće torza, ali može zahvatiti i ruke i noge, prenosi Gloria.

  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...