PSOVKA O KOJOJ BRUJI AMERIKA: Luka Dončić se nakon pobjede nije mogao suzdržati, a onda je stao pred kamere...

Uz sve kamere koje pokrivaju utakmicu bilo je lako pronaći kadar u kojem se s Dončićevih usana može pročitati njegova poruka Gobertu.

  • Show

  • 25. Maj 2024  

  • 0

Trojkom preko najboljeg odbrambenog igrača lige Rudyja Giberta tri sekunde prije kraja Luka Dončić donio je Dallas Mavericksima pobjedu 109:108 u gostima kod Minnesota Timberwolves i vodstvo 2:0 u finalu Zapada.

Slovenac je završio s 32 poena, 13 asistencija i 10 skokova, što mu je peti triple-double u ovom doigravanju, koliko su ih sakupili svi ostali igrači lige zajedno.

Nakon njegove trice, domaćinima su ostale tri sekunde da pokušaju uzvratiti, a tricu je šutnuo Naz Reid, koji ih je prethodno pogodio sedam iz devet pokušaja. Ipak, ova se zaustavila na obruču. O čemu je Dončić razmišljao dok je lopta letjela prema košu? "Nisam razmišljao, skoro sam se onesvijestio", nasmijao je iscrpljeni Dončić novinare.

Uz sve kamere koje pokrivaju utakmicu bilo je lako pronaći kadar u kojem se s Dončićevih usana može pročitati njegova poruka Gobertu:

"Mamu ti jebem, ne možeš me jebeno čuvati!" Dončića su na press-konferenciji pitali da prokomentira. "Ko je to rekao? Ja? Ne, ja sam govorio na slovenskom", pokušao se izvući Luka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...