NEVIĐENA SRAMOTA U NEW YORKU: Najbolji opis Vučićevog režima ikada. Slikovitije ne može...

Mnogi korisnici društvenih mreža su je zbog toga žestoko kritizirali.

  • Regija

  • 26. Maj 2024  

  • 6

Osim snimki predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je na glasanju o Rezoluciji o Srebrenici gnječio zastavu, prinosio je ustima i njome se udarao po čelu, društvenim mrežama kruže i fotografije žene koja ga je pritom snimala.

Radi se o Suzani Vasiljević, Vučićevoj savjetnici za medije. Ona se tokom glasanja na Općoj skupštini UN-a smijala te je za to vrijeme mobitelom snimala ili fotografirala vidno uzrujanog Vučića.

Mnogi korisnici društvenih mreža su je zbog toga žestoko kritizirali.

- Najbolji opis ovog režima ikada. Slikovitije ne može, napisala je jedna korisnica društvene mreže X.

Podsjetimo, za rezoluciju, kojom se predlagalo da se 11. jula proglasi Međunarodnim danom sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici te osudi negiranje genocida i veličanje ratnih zločinaca, glasale su 84 od 193 države članice UN-a, protiv je bilo njih 19, a suzdržano 68.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...