VRTOGLAVA CIJENA ZA NEZABORAVNO ISKUSTVO: Pogledajte kako izgleda boravak u podvodnoj hotelskoj sobi (VIDEO)

Cijena noćenja kreće se od 18 do, kako se navodi na internetskim stranicama, nevjerojatnih 45 tisuća eura...

  • Šareni svijet

  • 26. Maj 2024  

  • 0

Jeste li se ikad pitali kako je noćiti u naskupljoj podvodnoj hotelskoj sobi?

Odgovor na to pitanje dali su Kara i Nate, influencerski par koji je na društvenim mrežama objavio video iz luksuzne rezidencije Muraka na Maldivima, koja se nalazi u sklopu luksuznog resorta Conrad Maldives Rangali Island.

Riječ je o rezidenciji s prvom podvodnom hotelskom sobom na svijetu u kojem se cijena noćenja kreće od 18 do, kako se navodi na internetskim stranicama, nevjerojatnih 45 tisuća eura.

Kara i Nate su kao mladi vjenčani par u četiri godine proputovali 100 zemalja, a nakon kratke pauze zbog pandemije koronavirusa vratili su se putovanjima. Tako su na svojem You Tube kanalu objavili video u kojem prikazuju boravak u Muraka rezidenciji. U videu se vidi kako se voze dugačkim mostom i stižu do luksuzne rezidencije, a zatim se dizalom spuštaju u hodnik koji vodi do spavaće sobe u kojoj dah oduzimaju stakleni stropovi i zadivljujući pogled na ocean.

"Djeluje kao da smo u podmornici, komentirali su.

Luksuzno je uređena i gornja etaža. Rezidencija sadrži i teretanu, bar, vanjsku nadmorsku terasu... Više pogledajte u videu.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...