POZLILO MU TOKOM LETA IZ MIAMIJA U LOS ANGELES: Po slijetanju, medicinski tim je pružio...

(...) potrebnu pomoć 57-godišnjem bivšem prvaku.

  • Šareni svijet

  • 27. Maj 2024  27. Maj 2024

  • 0

Legendarni američki bokser Mike Tyson doživio je zdravstveni problem tokom leta iz Miamija u Los Angeles, potvrdili su njegovi glasnogovornici.

Tokom leta, Tysonu je pozlilo i zavrtjelo mu se u glavi zbog pogoršanja čira, što je izazvalo zabrinutost među osobljem i putnicima.

Po slijetanju, medicinski tim je pružio potrebnu pomoć 57-godišnjem bivšem prvaku, prenose agencije.

Predstavnici su demantovali navode da je zdravstveni problem prouzrokovao kašnjenje leta, objašnjavajući da je do odlaganja došlo zbog problema sa klima uređajem na avionu.

Tyson se sada osjeća dobro i zahvalan je medicinskom osoblju na brzoj reakciji, nakon hitne intervencije koja je izvršena.

Podsjetimo, legendarni bokser bi se 20. jula trebao u ringu suočiti s poznatim YouTuberom Jackom Paulom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...