UČENIK OSNOVNE ŠKOLE U SARAJEVU IZBODEN NOŽEM: Glasnogovornica MUP-a KS...

(..) kazala je da je incident prijavljen oko 13,15 sati.

  • Hronika

  • 28. Maj 2024  28. Maj 2024

  • 0

Policija je obaviještena da je učenik devetog razreda zadobio povredu oštrim predmetom koju mu je nanio učenik također 9. razreda

U Osnovnoj školi "Behaudin Selmanović" u sarajevskom naselju Briješće danas je oštrim predmetom povrijeđen učenik. Ovu informaciju za Hayat.ba potvrdila je glasnogovornica MUP-a Kantona Sarajevo Mersiha Novalić koja je kazala da je incident prijavljen oko 13,15 sati, prenosi Hayat.ba.

"Policija je obaviještena da je učenik devetog razreda zadobio povredu oštrim predmetom koju mu je nanio učenik također 9. razreda. Dječak je na ukazivanju ljekarske pomoći u Kliničkom centru. Policijski službenici su na terenu", kazala nam je Novalić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...