"AKO ON UĐE U BIJELU KUĆU...": De Niro se u New Yorku posvađao s Trumpovim pristalicama (VIDEO)

"Vi ste gangsteri", rekao je glumac.

  • Show

  • 28. Maj 2024  28. Maj 2024

  • 0

Nakon konferencije za novinare ispred sudnice na Manhattanu u kojoj se sudi Donaldu Trumpu, glumac Robert De Niro, koji podržava Joea Bidena, sukobio se s pristalicama bivšeg američkog predsjednika.

De Niro je govorio na konferenciji te je izrazio podršku Bidenu, piše NBC News. 

"Ovaj grad bio je poput grada duhova, ali obećali smo da nećemo dopustiti teroristima da promijene naš način života. Volim ovaj grad. Donald Trump ne želi uništiti samo grad, već i zemlju, a na kraju može uništiti svijet", rekao je glumac. "Ne želim vas prestrašiti. Ne, ne, čekaj - možda stvarno i želim", nastavio je.

"Ako se Trump vrati u Bijelu kuću, možete se pozdraviti sa slobodama koje svi uzimamo zdravo za gotovo. I izbori - zaboravite na to. Ako on uđe u Bijelu kuću, nikad je više neće napustiti", kazao je De Niro.

Nakon konferencije, na povratku do svog automobila, De Niro se posvađao s Trumpovim pristalicama koji su mu vikali da se prodao američkoj Demokratskoj stranci, da je niko i da su mu filmovi sranje. 

"Nećete me zastrašiti. To je ono što Trump radi. Borit ćemo se. Pokušavamo biti gospoda u ovom svijetu, demokrati. Vi ste gangsteri", rekao je glumac. Jedan mu je protestant povikao: "Ispran si." Na to je De Niro poludio i uzvratio: "Je*i se."

Trumpov tim također je održao konferenciju na kojoj su se rugali uključivanju De Nira u Bidenovu kampanju. Glasnogovornica Karoline Leavitt napala je "elitističke holivudske glumce poput Roberta De Nira koji nemaju pojma o stvarnim problemima s kojima se ljudi u ovom gradu i diljem ove zemlje suočavaju."

"Najbolje što Biden može učiniti je izbaciti ispranog glumca", rekao je viši savjetnik Trumpove kampanje Jason Miller.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...