POLICIJSKA AKCIJA U SUSJEDSTVU: Kod 23-godišnjaka pronašla gotovo tri kilograma hašiša i druge droge

Nešto manje od tri kilograma hašiša, manju količinu marihuane i pet plastičnih vrećica kokaina pronašla je splitska policija kod 23- godišnjaka koji je uhićen, doznaje se u splitskoj policiji

  • Regija

  • 29. Maj 2024  

  • 0

Policija je izvijestila da su u utorak kod 23-godišnjaka pronašli 47,6 grama marihuane i manju količinu kokaina nakon čega je doveden u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja.

Uskoro je policija uz sudski nalog obavila pretragu njegovog doma i drugih prostorija koje koristi te su pronašli 20 paketa u kojoj se nalazilo 2849,4 grama droge hašiš, 171 grama marihuane, 64,4 grama kokaina spakiranog u pet plastičnih vrećica, devet električnih cigareta s THC-om, kao i tri digitalne vage s tragovima nalik na drogu.

"Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 23-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te će u srijedu uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku", kazao je Jerko Kurevija iz splitske policije.

U prva četiri mjeseca na području PU splitsko-dalmatinske evidentirana su 54 kaznena djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Ističu da realizirano 595 zapljena različitih vrsta droga što je nastavak uspješnog rada u domeni suzbijanja zlouporabe droga i prijavljivanja osoba koje su imale namjeru baviti se preprodajom.

Tijekom 2023. na području iste policijske uprave je podneseno 269 kaznenih prijava vezano neovlaštenu proizvodnji i promet rogama te je realizirano 2349 zapljena različitih vrsta droga, napominju u policiji.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...