POSEBAN DAN ZA AUSTRALSKU PJEVAČICU: Kylie Minogue proslavila 56. rođendan, podijelila zanimljivu fotografiju (FOTO)

Njeni šestomjesečni nastupi bili su hvaljeni i posjećeni.

  • Show

  • 29. Maj 2024  

  • 0

Radna proslava rođendana australsku pop zvijezdu Kylie Minogue nije omela da svoj poseban dan obiježi s nekoliko fotografija iz djetinjstva kojima je raznježila fanove.

Svoj 56. rođendan obilježila je sa stilom, pozirajući u crnoj haljini bez naramenica s višeslojnom suknjom, ispružena na mekoj fotelji s tim da je objavu upotpunila s nekoliko nostalgičnih fotografija koje prikazuju nju kao djevojčicu.

Kylie se svojim obožavateljima javila nedugo nakon što je objavljeno da će najvjerovatnije produžiti nastupe u dvorani Voltaire, u lasvegaškom Venetian Resortu. Njeni šestomjesečni nastupi bili su hvaljeni i posjećeni, a angažman joj je stigao nedugo nakon što joj je potkraj prošle godine objavljen 16. studijski album "Tension". Na krilima hita "Padam Padam" s tog nosača zvuka, ostvarila je dvadeset unosnih nastupa u luksuznom resortu, a čini se da joj je početkom ovog mjeseca, kad joj je istjecao ugovor, stigla nova poslovna ponuda.

"Bilo je nevjerovatno. Nisam baš znala što mogu očekivati, ali moj je show postao poput Studija 54!", prokomentirala je za People pop zvijezda, koju i u pedesetim godinama nazivaju "džepna Venera". Dosad je prodala preko 80 miliona nosača zvuka diljem svijeta, karijeru joj je u novembru 2023. oživio novi album kojim je potvrdila da se ponovno izborila za mjesto među najvećim zvijezdama u muzičkoj industriji, prenosi Gloria.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...