NEZAOBILAZAN UZORAK: Ove romantične cvjetne haljine idealne su za ljeto, nose ih i poznate dame (FOTO)

Jennifer Aniston je ljubiteljica romantičnih krojeva još od 90-ih godina

  • Žena

  • 10. Jun. 2024  

  • 0

Dakota Fanning bila je jedna od najpoznatijih dječjih zvijezda Hollywooda, glumila je kao djevojčica uz neka od najvećih glumačkih imena poput Seanna Penna, Denzela Washingtona, Toma Cruisea, Brittany Murphy i druge, a dvadesetak godina kasnije privlači pažnju svojim šik kombinacijama i modni je uzor mnogim djevojkama.

Tridesetogodišnja Dakota snimljena je na ulicama New Yorka noseći cvjetnu haljinu, koje će i ovog ljeta biti pravi hit, a ona je odabrala dugi, pripijeni model s uzorkom ružičastih cvjetova.image

Dakota Fanning u romantičnoj cvjetnoj haljini (Foto: Agencije)

 

I Dakotina starija kolegica, 55-godišnja Jennifer Aniston ljubiteljica je klasičnih, ali trendi komada pa je za jedan od posljednjih izlazaka na događanje "For Your Consideration", odabrala crvenu cvjetnu haljinu, koju je uparila sa crvenim sandalama i zlatnim lančićem s crvenim privjeskom. Riječ je o modelu haljine Kourtney brenda Reformation. Jennifer je ljubiteljica takvih i sličnih romantičnih krojeva još od 90-ih godina, a moramo se složiti da joj pristaju kao saliveni, prenosi Gloria.hr.

image

Jennifer Aniston u modelu haljine Kourtney brenda Reformation (Foto: Agencije)

 

Cvjetna haljina iz sezone u sezonu pronađe svoje mjesto u ormarima trendseterica, nose je u opuštenijim, ali i svečanijim prilikama jer garantiraju da neće proći neprimjećeno. Izdvojili smo nekoliko favorita iz ponude highstreet brendova.

image

Zara midi haljina cvjetnog uzroka (45,95 eura) (Foto: Zara)

 image

Zara mini haljina cvjetnog uzorka (29,95 eura) (Foto: Zara)

 image

Bershka satenska midi haljina (29,99 €) (Foto: Bershka)

 image

Pull&Bear kratka haljina s cvjetnim uzorkom (22,99 €) (Foto: Pull&Bear)

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...