IMALA KONCERT U HRVATSKOJ: Dua Lipa se nekoliko puta presvlačila u Areni, a evo ko ju je čekao u backstageu (FOTO)

Objavljeno nekoliko fotografija.

  • Estrada

  • 10. Jun. 2024  

  • 0

Britanska vizažistica Katie Jane Hughes, zadužena za make-up Due Lipe, na Instagramu je objavila nekoliko snimki iz backstagea koje otkrivaju kako to izgleda u pauzama kada se pjevačica presvlači dok traje koncert.

Katie je objavila snimku na kojoj se vidi kako ona i frizer Peter strpljivo čekaju dok Dua završi s pjesmom. Ona na kapi ima mali reflektor kako bi što preciznije mogla popraviti šminku te kistove, a frizer čeka u slučaju da Duinoj frizuri zatreba intervencija.

alt alt 

Također, otkrila je da su njih dvoje u 5 ujutro već bili na putu za drugu gažu, dok je ostatak Duinog tima sate nakon koncerta iskoristio za druženje u jednom kafiću u Puli. 

 alt

Gužva ispred Arene

Dobitnica tri Grammyja i sedam nagrada BRIT nastupila je u Hrvatskoj u sklopu svoje europske turneje povodom novog albuma Radical Optimism. Uoči početka koncerta ispred Arene je nastao ogroman red. Koncert je bio zakazan za 20 sati, no pjevačica je na pozornicu došla malo nakon 21:30. "Dobra večer, Pula", rekla je Dua Lipa, prenosi Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...