OKAČIO POLITIKU O KLIN: Rasim Ljajić piše pjesme za Halida Muslimovića, Anu Bekutu... i sprema novi hit

Poslije uspjeha sa pjesmom "Kasno je za kajanje", Ljajić je najavio izlazak nove pjesme koja nosi naslov "Hej, dok sam bila tvoja nisam bila svoja".

  • Estrada

  • 11. Jun. 2024  

  • 1

Bivši ministar Rasim Ljajić, poznat kao predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije, široj javnosti je dobro poznat na političkoj sceni Srbije. Međutim, sve je prijatno iznenadio svojim umjetničkim talentima.

Poslije uspjeha sa pjesmom "Kasno je za kajanje", Ljajić je najavio izlazak nove pjesme koja nosi naslov "Hej, dok sam bila tvoja nisam bila svoja".

Svojevremeno je pisao pjesme za poznate pjevače. Naime, on je za Halida Muslimovića 2016. godine napisao numeru "Dunjo moja".

Bivši ministar je tada objasnio da je za Muslimovića napisao pjesmu isključivo po prijateljskoj osnovi, podsjeća Telegraf.rs.

Ljajić je napisao i pjesmu "Balada o majci" koju je snimila Ana Bekuta, a koju je posvetio svojoj majci.

Novu Lajićevu pjesmu izvešće Jelene Jakovljević, koja je već sarađivala sa Ljajićem na prethodnom projektu.

Ovo je tekst pjesme:

"Nikad nisam znala

Da l’ si ljubav il’ zabluda

I sama sam htela da verujem u čuda

Oči ne govore, ali puno kažu

Ko što oči i duša ne znaju da lažu

Refren

Hej, dok sam bila tvoja

Hej, nisam bila svoja

Kasno je za kajanje

Nov početak i praštanje…"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...