JE LI ROMANSI STVARNO KRAJ: Ben Affleck posjetio Jennifer Lopez u raskošnoj vili koju su nedavno kupili, a sada je prodaju...

Vilu je par kupio za 60,85 milijuna dolara u svibnju 2023., a sada za nju traži oko 65 milijuna dolara

  • Show

  • 11. Jun. 2024  

  • 0

Nakon što se počelo šuškati da slavni par, Ben Affleck i Jennifer Lopez, potajno prodaju svoju vilu na Beverly Hillsu u vrijednosti od 60 milijuna dolara, fotografi su snimili glumca kako ondje dolazi u posjet svojoj supruzi. Affleck je u svom crnom Mercedesu, kako piše Page Six, oko 21 sat izašao s područja koje navodno on i Lopez pokušavaju prodati.

Glumac je s Lopez proveo četiri sata, od 17 do 21 sat. Vilu je par kupio za 60,85 milijuna dolara u svibnju 2023., a sada za nju traži oko 65 milijuna dolara. Broj prostorija nije u potpunosti poznat, ali neki nagađaju da kuća ima 17 spavaćih soba, 30 kupaonica, parkiralište za 80 vozila, sportski kompleks, bar, bazen...

Santiago Arana, kako mediji pišu, agent je za nekretnine kojeg je unajmio par. Ipak, iako se čini da je romansi kraj, Lopez i dalje nosi svoj vjenčani prsten te povremeno provodi vrijeme s Affleckom i njegovom obitelji. Podsjetimo, prošlog je tjedna Lopez došla podržati Affleckovog sina Samuela na njegovoj košarkaškoj utakmici.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...