NIKOLA JOKIĆ NA SPISKU PUTNIKA ZA PARIZ, NA OLIMPIJSKE IGRE: Dobio je poruku od Aleksandra Vučića

Zamolio ga je da se odazove.

  • Zabava

  • 11. Jun. 2024  11. Jun. 2024

  • 1

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetisav Pešić objavio je spisak igrača na koje računa za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, a jedan od njih je i Nikola Jokić. 

Pored zvijezde Denver Nuggetsa, na Pešićevom spisku našli su se još i:

Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Vladimir Lučić, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić.

Javnos u Srbiji bila je oduševljena njegovim pozivom, a MVP-ju NBA lige obratio se čak i Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije.

"Ja njega mnogo volim, mnogo ga poštujem i njega i njegovu porodicu i ako ovo može da bude, ovo je moja molba njemu, da se odazove selektoru na poziv. Da se nadamo. Biće mnogo jaki i Kanađani sa Murreyem i Alexanderom, i biće mnogo teško s Kanađanima i Amerikancima, ali ako neko može da ih pobijedi, to je samo Srbija", rekao je Vučić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...