IAKO JE S NJIMA OSVOJIO TITULU PRVAKA BiH: Vinko Marinović se rastao s banjalučkim Borcem

Izrazio je želju za novom etapom u trenerskoj karijeri.

  • Sport

  • 11. Jun. 2024  11. Jun. 2024

  • 0

FK Borac obavještava javnost da Vinko Marinović više nije šef stručnog štaba nakon što je postignut sporazumni raskid saradnje.

"Vinko Marinović izrazio je želju za novom etapom u trenerskoj karijeri.

Poštujući minuli rad, rezultate, odnos prema našem klubu i želju Vinka Marinovića za novim trenerskim izazovima, dogovoren je sporazumni raskid saradnje.

FK Borac se ovim putem zahvaljuje Vinku Marinoviću na svemu učinjenom za vrijeme njegovog trenerskog mandata u Platonovoj 6, koji je okrunjen osvajanjem naslova prvaka.

Zajedno s Vinkom Marinovićem naš klub napušta i Danimir Milkanović koji je dao nemjerljiv doprinos Borčevom šampionskom putu. Vrata našeg kluba ostaju Vam uvijek otvorena i želimo Vam puno sreće u nastavku trenerske karijere", saopćili su iz Borca.

FK Borac će uskoro imenovati novog šefa stručnog štaba, a prvi trening u novoj sezoni vodit će Boris Raspudić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...