PLJAČKA U RIMU: Uhapšen mladić iz BiH

Hadžović je već poznat rimskoj policiji, odnosno u toku je istraga protiv njega od ranije.

  • Hronika

  • 16. Jun. 2024  

  • 0

Grupa muškaraca su u četvrtak uveče provalili u dva stana u rimskom naselju u Italiji. Uhapšena je jedna osoba, Bosanac i Hercegovac Satomi Hadžović (28). 

Muškarci su tokom pljačke jednog od dva stana, u kojem je u tom trenutku bilo ljudi, prvo pretukli bračni par, a zatim ih i opljačkali, uzevši im par minđuša.

Komšije su pljačku prijavili policiji nakon što su čuli jeziv vrisak iz stana. Prvobitno su mislili da je riječ o porodičnom nasilju, a zatim su vidjeli pljačkaše kako bježe iz zgrade, svi na različitu stranu. Pljačkaši su tom prilikom povrijedili muškarca, ostavši mu podlive, dok su njegovu suprugu teško povrijedili. U bolnici je i situacija neizvjesna.

Bosanac Hadžović, koji je rođen u Rimu, pronađen je brzo uz pomoć registarskih oznaka automobila, koji je vozio, a kojeg su komšije uspjele primijetiti. Krenuo je u pljačku drugog stana, koji je bio prazan. u trenutku kada ga je policija pronašla, dok su ostali uspjeli pobjeći.

Hadžović je već poznat rimskoj policiji, odnosno u toku je istraga protiv njega od ranije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...