HOROR U ENGLESKOJ: Tri žene pronađene ubijene u kući...

Derek Turner (73), koji stanuje u blizini mjesta na kojem se dogodilo trostruko ubistvo rekao je za BBC da se sve dogodilo iznenada.

  • Hronika

  • 10. Jul. 2024  

  • 0

Policija je u gradu Bushey u istočnoj Engleskoj pronašla tri žene u dobi od 25, 28 i 61 godinu. Žene su pronađene teško povrijeđene u kući u Ashlyn Closeu, a sve su umrle na mjestu nesreće. Policija je objavila da se radilo o ciljanom napadu.

Policija u sjevernom Londonu i Busheyu traži osumnjičenika Kylea Clifforda (26). U potjeri učestvuju i naoružani policijski službenici.

Policija je saopćila da je u napadu korišten samostrel, no moguće je da je bilo i drugog oružja. Policija je javnost upozorila da se ne približava osumnjičeniku koji je možda još uvijek naoružan.

"Kyle, ako ovo vidiš ili čuješ, javi se policiji", poručio mu je glavni nadzornik policije Jon Simpson, prenosi BBC.

Policija je saopćila da se vjeruje da su tri žrtve bile u srodstvu i zatražila je poštivanje njihove privatnosti.

Lokalna vijećnica Louise Nicolas napisala je u objavi na Facebooku da je "duboko ožalošćena kad je jutros saznala tragične vijesti da su tri žene izgubile život u nasilnom incidentu".

Derek Turner (73), koji stanuje u blizini mjesta na kojem se dogodilo trostruko ubistvo rekao je za BBC da se sve dogodilo iznenada.

"Svugdje su bili policijski automobili, naoružani policajci u crnim uniformama s poluautomatskim oružjem. Mislio sam da je u pitanju terorizam", rekao je.

Još jedna stanovnica Ashlyn Closea je ispričala da je čula vrištanja.

"Zvučalo je kao da su djeca u pitanju, čuo se nečiji vrisak, a onda je postalo oštrije pa sam pomislila da definitivno žena vrišti. U roku od 15 minuta je nastao apsolutni kaos. Došla je naoružana policija i vikala nam da ostanemo u svojim kućama", rekla je jedna od susjeda (46).

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...