Politika
NAPAD BEZ POVODA: Dodik se brutalno obrušio na ministra Heleza
Prije 22 min0
Idealno za ljetni ručak...
Gastro
02. Avg. 2024
0
Potrebno je:
4 tikvice
200 g tjestenine za lazanje
200 g mljevenog mesa
1 glavica crnog luka
500 ml bešamel sosa
100 g sira
so
biber
ulje
Priprema:
Tikvice isijecite na tanke trake, propržite ih na ulju. Na ulju propržite sitno sjeckan crni luk, dodajte mljeveno meso i pržite dok ne porumeni.
U vatrostalnu posudu ređajte red tjestenine, red tikvica, red mljevenog mesa, prelijte bešamel sosom, ponavljajte dok se ne potroše sastojci.
Pecite lazanje u rerni zagrijanoj na 180 stepeni oko 40 minuta, pred kraj pečenja pospite narendanim sirom.
Politika
NAPAD BEZ POVODA: Dodik se brutalno obrušio na ministra Heleza
Prije 22 min0
Regija
NE PONOVILO SE: Ovo su posljedice razornog požara u Dalmaciji (FOTO)
Prije 43 min0
Regija
VATRA PROGUTALA VELIKU KOMPANIJU: Izgorjela jedna od najvećih uljara u Hrvatskoj
Prije 1h0
Hronika
UŽAS U NAŠOJ ZEMLJI: Žena tri mjeseca ležala mrtva u stanu, sadu su stanari u strahu od...
Prije 1h0
Gastro
NE MORATE ČEKATI DA SE TIJESTO DIGNE: Brze kiflice sa šunkom i sirom
18. Jun. 20250
Gastro
TAJNA STARA STOTINU GODINA: Napravite hurmašice prema tradicionalnoj recepturi i iznenadite ukućane (VIDEO)
19. Jun. 20250
Gastro
SAVRŠEN LJETNI HIT: Torta od limuna i jogurta, bez pečenja, za svaku priliku
20. Jun. 20250
Gastro
MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA KUHINJE: Za savršene faširane šnicle - samo slijedite upute...
Prije 7h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.