Politika
VUKANOVIĆ URNEBESNO POTKAČIO KOŠARCA: "Bog blagoslovio vašeg ministra i čuvenog putnika, čulo se za nas do Paname"
Prije 12 min0
Za pripremu ukusne kajgane važno je jaja pripremati na niskoj ili srednjoj temperaturi.
Gastro
15. Avg. 2024
0
Jaja pripremljena na razne načine smatraju se izvrsnim izvorom hranjivih tvari i savršenim izborom za doručak.
Volite li dan započeti ukusnom kajganom, evo kako ju možete pripremiti kao profesionalci.
Najprije razbijte jaja i dodajte im kašiku vode koja će kajgani dati posebno prozračnu strukturu. Potom smjesu lagano miješajte, toliko da se žumanjci i bjelanjci dobro sjedine.
Za pripremu ukusne kajgane važno je jaja pripremati na niskoj ili srednjoj temperaturi.
U tavu staviti maslac ili ulje po želji. Kad se mast zagrije dodajte jaja i posolite ih. Nemojte miješati kajganu dok ne vidite da su krajevi pečeni.
Kad se krajevi malo zapeku i stvrdnu smjesu polako počnite povlačiti prema sredini tave, tako će ostatak razmućenih jaja iscuriti, prenosi Krstarica.
Politika
VUKANOVIĆ URNEBESNO POTKAČIO KOŠARCA: "Bog blagoslovio vašeg ministra i čuvenog putnika, čulo se za nas do Paname"
Prije 12 min0
Politika
EDIN GEKIĆ, PREDSJEDNIK SDP-a SBK: Miješanje Gordana Grlića Radmana u proširenje rudnika Gračanica je spin i manipulacija HDZ-a
Prije 13 min0
Estrada
PJEVA DANJU, PJEVA NOĆU: Zdravko Čolić rasprodao i treći koncert u Zetri
Prije 16 min0
Mini market
PUNO POSLA ZA POREZNU UPRAVU FEDERACIJE BiH: Zapečaćeno 30 objekata, izdate kazne u iznosu od...
Prije 20 min0
Gastro
NAPRAVITE GRAH PO OVOM RECEPTU: Crveni luk pred sami kraj kuhanja propržiti na ulju, pa dodati zajedno sa...
Prije 23h2
Gastro
TOPI SE U USTIMA: Napravite najsočniji tradicionalni bosanski kolač po našem receptu...
15. Dec. 20250
Gastro
AKO VOLITE SPOJ NARANDŽE I ČOKOLADE ONDA JE OVO RECEPT ZA VAS: Idealan i za početnike, a rezultat je...
14. Dec. 20250
Gastro
MALE TAJNE VELIKIH MAJSTORA KUHINJE: Riba će biti neodoljiva i hrskava a neće upiti previše ulja...
Prije 8h0
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.