NJEMAČKA SEKS-BOMBA IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Claudia Schiffer žari i pali i u šestoj deceniji života, pogledajte kako izgleda kao seksi "mrazica" (FOTO)

Ljepotica njemačkog porijekla i danas se može pohvaliti manekenskom linijom na kojoj joj mogu pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice.

  • Show

  • 26. Dec. 2020  26. Dec. 2020

  • 0

Claudia Schiffer (50) čestitala je svojim pratiocima Božić izazovnom fotografijom u kojoj je odjevena u crveno seksi donje rublje i s kapom Bake Mrazice iz mlađih dana.

 

Zanosnu Claudiju modni agenti otkrili su u noćnom klubu u Düsseldorfu te je ubrzo postala jedan od najtraženijih supermodela. Trideset godina poslije, za britanski "Elle" osvrnula se na zavidnu karijeru i otkrila dosad nepoznate pikanterije uz svog života.

alt

Foto: AFP / Profimedia

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...