ADMIRAL DAVOR DOMAZET LOŠO O SRBIMA: "Oni su narod mržnje, ponašaju se kao psi" (VIDEO)

Hrvatski admiral je prokomentarisao i ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju.

  • Regija

  • 08. Sep. 2021  08. Sep. 2021

  • 1

Hrvatski admiral Davor Domazet Lošo uporedio je Srbe sa psima komentarišući dešavanja na dan ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju.

"Srbi mrze sve. Oni su narod mržnje. Nema u njihovoj duhovnosti ono što Hrist uči. Kod njih je to proforma. U najveću svetinju ti dođeš crnogorskog naroda... Ti ne možeš doći na silu tamo. Pas kad zapi*a onda je to njegovo dvorište? To je čist okultizam. Ponašaju se kao psi", rekao je Lošo u jednom podcastu na Youtubeu.

Hrvatski admiral je prokomentarisao i ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju.

"Zamislite da crkva dolazi helikopterom naoružana! Glumataju i nose zastore protiv metka. Sad se pojavilo da imaju sumnje kako mu je prijetio snajperista. Prave kazalište. Oni će se sada prikazati kao žrtve", rekao je nekadašnji oficir JNA. Njegovu izjavu možete čuti na 13. minutu snimka, prenosi b92.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...