ONA JE BOMBA: Rakitić čestitao rođendan svojoj zgodnoj supruzi, nakon čestitke pao je i…

Ivana Rakitića na Instagramu prati više od 17 miliona fanova.

  • Estrada

  • 16. Dec. 2021  16. Dec. 2021

  • 1

Nogometaš Seville Ivan Rakitić pokazao je svoju romantičnu stranu i supruzi Raquel Mauri čestitao 32. rođendan na društvenim mrežama.

"Ljubavi, kako sam sretan što te imam kraj sebe. Ti nešto najbolje što mi se dogodilo u životu. Danas je tvoj dan, tvoj rođendan. Želim da uživaš, da nas i dalje vodiš naprijed svojom radošću, karakterom, snagom. Zajedno ćemo sve postići! Volim te, živote moj, sretan rođendan", napisao je Ivan uz njihove zajedničke fotografije koje je objavio, a Raquel mu je u komentarima poručila da ga voli.

I ranije je Rakitić na Instagramu dijelio fotografije na kojima pozira sa svojom zgodnom suprugom, a komentari na izgled lijepe Raquel nisu izostajali...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...