KAKVO TIJELO SALMA IMA: Slavna glumica u vrućem izdanju proslavila rođendan, niko ne vjeruje da ima toliko godina…

Podsjetimo, od 2009. godine glumica je u braku s francuskim biznismenom Françoisom-Henrijem Pinaultom s kojim ima i 14-godišnju kći Valentinu Palomu Pinault. 

  • Show

  • 05. Sep. 2022  

  • 1

Slavna glumica Salma Hayek objavila je video na svom Instagram profilu povodom svog 56. rođendana. U crvenom bikiniju i sa sunčanim naočalama dobro raspoložena Hayek pleše na pjesmu ‘Sretan rođendan‘. 

"Sretan mi 56. rođendan", napisala je na engleskom i španjolskom te ‘počastila‘ fanove svojim atraktivnim izdanjem. 

Odmah su uslijedile brojne čestitke njezinih pratitelja i obožavatelja, a video je u jednom danu pregledan više od pet milijuna puta. 

Podsjetimo, od 2009. godine glumica je u braku s francuskim biznismenom Françoisom-Henrijem Pinaultom s kojim ima i 14-godišnju kći Valentinu Palomu Pinault

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...