ŠTA SE DOGAĐA?: Jennifer Lopez odjednom izbrisala sav sadržaj s društvenih mreža, obožavatelji zbunjeni (FOTO)

Čak 226 miliona pratitelja nagrađivane pjevačice i glumice na Instagramu naviknulo se na njezine fotografije i snimke iz privatnog i profesionalnog života

  • Show

  • 24. Nov. 2022  24. Nov. 2022

  • 0

Jennifer Lopez izbrisala je cijeli svoj Instagram račun i svoju profilnu fotografiju na svim društvenim mrežama zamijenila crnom slikom, prenosi Sky.

image  

Čak 226 miliona pratitelja nagrađivane pjevačice i glumice na Instagramu naviknulo se na njezine fotografije i snimke iz privatnog i profesionalnog života, a sada je sve nestalo i niko ne zna zašto. Njezin prethodni sadržaj i dalje je vidljiv na njezinim službenim stranicama na Twitteru, Facebooku i TikToku, ali svi su profili "zamračeni" crnom profilnom slikom.

image

Lopez, koja je otkrila da se sada zove Jennifer Affleck, nije dala nikakvu izjavu niti komentirala promjene. Obožavatelji 53-godišnje pjevačice i glumice nagađaju da sprema veliku najavu važnu za njen rad i daljnju karijeru.

Zvijezda sveukupno ima preko 347 miliona pratitelja na društvenim mrežama, a u junu 2021. godine, J. Lo je potpisala višegodišnji ugovor s Netflixom za stvaranje filmova, TV emisija i drugog sadržaja s naglaskom na podršku različitim glumicama, spisateljicama i redateljicama.

Trenutno vodi i producentsku kompaniju pod nazivom Nuyorican Productions s producentskom partnericom Elaine Goldsmith-Thomas, prenosi Jutarnji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...