PROCURILA RIJETKA FOTOGRAFIJA: Ovo je brat Zdravka Čolića, ne voli kamere i popularnost, živi i radi u...

Zdravko Čolić ne voli isticati svoj privatan život, a malo se zna da ima i brata koji se krije daleko od očiju u javnosti.

  • Estrada

  • 16. Apr. 2023  

  • 0

Zdravko Čolić jedan je od rijetkih pjevača naše estrade koji vole svoj privatan život držati u tajnosti, a svoju porodicu rijetko kad izlaže u prvi plan.

Malo ko zna da Zdravko ima i brata, a on se vješto krije od očiju javnosti. Zove se Dragan Čolić, u raji popularniji kao Gabaš, a živi i radi u Beogradu u kojem  je vlasnik ćevabdžinice.

Braća Čolić inače su vrlo bliski, a Zdravko je jednom kratko prokomentirao njihovo odrastanje.

''Roditelji su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje dali su nama dvojici'', rekao je ranije Čola.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...