ŠTA SVE PROLAZI NA PINKU: Dok divlji taksisti vršljaju, Jeremićka vrišti od smijeha (VIDEO)

Tema divljih taksista na aerodromu "Nikola Tesla" već nekom vrijeme je u žiži javnosti. Gradska vlast je obećala da će riješiti problem ilegalnih taksista, koji "deru kožu s leđa" svakome koga uspieju da prevare

  • Regija

  • 18. Jun. 2023  

  • 0

Poznato je da je TV Pink sve, samo ne ozbiljna televizija. Na televiziji sa nacionalnom frekvencijom mogu se često vidjeti vračevi, rijaliti zvezde, kriminalci, uličari, a rijetko kada se govori o ozbiljnim temama. Pokušali su na Pinku da govore o nečemu što je u interesu javnosti (o divljim taksistima), ali se i od toga naravno napravila sprdnja", zahvaljujući voditeljici Jovani Jeremić, piše beogradski portal Direktno.rs.

Tema divljih taksista na aerodromu "Nikola Tesla" već nekom vrijeme je u žiži javnosti. Gradska vlast je obećala da će riješiti problem ilegalnih taksista, koji "deru kožu s leđa" svakome koga uspieju da prevare, ali zasad nije došlo do velikog pomaka, osim što je MUP prošlog vikenda oduzeo dva vozila.

O toj temi govorilo se i na Pinku, odnosno u "Novom jutru" kod Jovane Jeremić. Dok je jedan od sagovornika pričao, Jeremička je, bez jasnog povoda, dobila napad smijeha. Voditeljica je pokušala da se iskontroliše, ali bez uspjeha, dok je gostima bilo vidno neprijatno.

"Dobro, lijepo, ovo je zabavna emisija, inače nije takva, trebalo bi da bude i zabavna i edukativna, ili ćemo to tako da prihvatimo", rekao je jedan od njih, dok se Jeremićka "valjala" po stolici od smijeha.

"Dobila sam prvi put napad smijeha za 15 godina rada, ja se izvinjavam, oprostite mi, molim vas", kazala je ona, ali do kraja videa nije uspjela da suzbije "napad smijeha".

Još jedan od primjera kako je TV Pink sposoban da od svega napravi sprdnju...

Za to vrijeme, divlji taksisti nastavljaju da vršljaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...