U JEKU PREDIZBORNE KAMPANJE: Boris Tadić sa uličnim sviračem zapjevao Bajagin hit (VIDEO)

Bivši predsjednik Srbije susreo je uličnog svirača u Leskovcu.

  • Regija

  • 05. Dec. 2023  

  • 0

Nosilac liste koalicije „Dobro jutro Srbijo“ i predsjednik Socijaldemokratske stranke Srbije Boris Tadić u toku preidzborne kampanje u Leskovcu je sa uličnim sviračem zapjevušio hit Momčila Bajagića Bajage.

Bivši predsjednik Srbije susreo je uličnog svirača u Leskovcu, sa kojim je i zapjevao nakon kratkog razgovora.

Leskovčanin je bivšem predsjedniku rekao da ne bi ovako slobodno šetao ulicom da je bio „neki lopov“ dok je bio na vlasti.

„Žao mi je što sam bio protiv vas“, rekao je Leskovčanin Tadiću, na šta mu je ovaj odgovorio da su „mnogi bili protiv njega“.

Kako je slogan koalicije koju čine Tadićev SDS, DJB Saše Radulovića i pokret „Otete bebe“ Ane Pejić, „Dobro jutro, Srbijo“, sa uličnim sviračem upravo je zapjevao Bajaginu „Dobro jutro“.

„Ovih dana obilazim celu Srbiju. I mnogo je problema u svakom mestu, nakon decenijskog razaranja… A onda sretnemo uličnog svirača u Leskovcu i podseti nas da sve ovom narodu možete uzeti, osim duha. Ima ovaj narod snage da pobedi mrak! I jedna za DOBRO JUTRO SRBIJO!“, napisao je Tadić na Twitteru uz video snimak ovog susreta.

Portal Danas podsjeća da je Tadić i tokom ranijih kampanja imao „muzičke izlete“, pa je tako na tokom predsjedničke kampanje 2008. zajedno sa Bajagom zapjevao „Što ne može niko, možeš ti“.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...