IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Glumica iz popularne američke serije ne liči na sebe…

Nicholle je tinejdžerica kad je dobila ulogu u "Dadilji" i rekla im je da je zapravo odrasla s tim likom.

  • Show

  • 11. Jan. 2024  

  • 0

Kultna američka serija "Dadilja" i danas se dobro pamti, baš kao i glumci koji su utjelovili glavne likove, među kojima je i Nicholle Tom.

45-godišnja glumica ovih je dana iznenadila obožavatelje serije svojim rijetkim pojavljivanjem u javnosti. Svi je se dobro sjećaju kao najstarije kćeri gospodina Sheffielda Maggie Sheffield.

Nicholle je gostovala u emisiji "Seven's The Morning Show" u kojoj je razgovarala je s voditeljima Larryjem Emdurom i Kylie Gillies o svom vremenu u seriji i iznenadila ih svojim zrelim i drukčijim izgledom.

Izvor: Instagram

Nicholle je tinejdžerica kad je dobila ulogu u "Dadilji" i rekla im je da je zapravo odrasla s tim likom.

"Imala sam 15 godina u to vrijeme i bilo je to veliko iskustvo prilikom odrastanja, bila sam jako mlada. Počela sam raditi na filmu 'Beethoven' kad sam imala 13 godina i nakon toga sam dobila ulogu u 'Dadilji'. Bilo je to zanimljivo djetinjstvo", prisjetila se.

Nicholle je započela svoju holivudsku karijeru 1992. godine nakon što je dobila ulogu u filmu "Beethoven", a glumila je i u nekoliko visokobudžetnih produkcija, uključujući "Princezine dnevnike", "Gotham" i "Beverly Hills, 90210".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...