URNEBESNO: Halid Bešlić otkrio detalje sa vlastitog vjenčanja, otac nije dao...

Vjenčali su se kod matičara u trošnoj zgradi lokalnog mjesnog ureda.

  • Estrada

  • 12. Jan. 2024  

  • 2

Zanimljivu anegdotu sa svoje svadbe za In magazin otkrio je popularni bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić.

''Znači ovaj izvor Knežar u pjesmi Romanija, to je selo Knežina gdje sam ja. Ja u Sarajevu živim, ali meni otac nije dao da se vjenčam u Sarajevu nego sam morao ići na selo. Ne pika on meni vjenčanje ako neću tu, znaš. I ja ispoštujem oca. On je glavni, ne možeš ti...dok je živ bio, u nas je tako, dok je stari živ - njegova je zadnja. Nema tu priče, uvijek je tako bilo'', prisjetio se Halid Bešlić.

Vjenčali su se kod matičara u trošnoj zgradi lokalnog mjesnog ureda.

''U tom mjesnom uredu, vjenčanja dva godišnje. Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...mi taman da potpišemo...one su se zaletale, uletile u te prostorije, to je takav smijeh bio, takva zezancija, da je to bilo ludilo'', dodaje Halid.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...