STIPE MESIĆ PRED KAMERAMA RTL TELEVIZIJE BRUTALNO PONIZIO KOLINDU: "Došli smo u situaciju da vi više niste znali što je predsjednica države, a što je NIVES CELZIJUS…“

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić nije iznenađen rezultatima predsjedničkih izbora na kojima je pobijedio Zoran Milanović dok će Kolinda Grabar-Kitarović morati napustiti Pantovčak

  • Regija

  • 06. Jan. 2020  

  • 2

Zašto je izgubila izbore, Mesić je za RTL dao i objašnjenje u svojem stilu.

- Znam otprilike kakvo je stanje u državi i dokle je gospođa Kitarović dovela svoju funkciju. Ona je nju previše estradizirala tako da vi više niste znali što je predsjednica države, a što je Nives Celzijus.

Ali građani su je poslušali. Ona je poslala poruku koju su građani poslušali, razumjeli su je. Ona je rekla - Hrvatska zna. Da, Hrvatska zna i tako je glasala, rekao je Mesić koji se u nedjelju navečer nalazio u stožeru Zorana Milanovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...