VUKANOVIĆ DEMOLIRAO VOŽDA IZ LAKTAŠA: Gdje su sada Oružane snage BiH i Treći puk RS-a? Otkud na paradi crne uniforme, kakve srpska vojska nikada nije nosila, a nosile su ih ustaše...!?

Novi blog Nebojše Vukanovića prenosimo u cijelosti

  • Mini market

  • 10. Jan. 2020  10. Jan. 2020

  • 0

Piše: NEBOJŠA VUKANOVIĆ

Da naš narod brzo i olako zaboravlja važne događaje iz skorije prošlosti govori i podatak da je gotovo neprimjećeno prošla činjenica da juče na Dodikovoj i Željkinoj paradi nije bilo Oružanih snaga BiH i Trećeg Republika Srpska pješadijskog puka! Sjetimo se samo kako je Dodik godinama bez ijednog argumenta napadao i vrijeđao svog prethodnika na mjestu srpskog člana Predsjedništva BiH Mladena Ivanića da je izdajnik i podanik Sarajeva i Bakira jer tobože nema Trećeg Republika Srpska puka Oružanih snaga BiH na paradi u Banjaluci na Dan Republike 9-og januara!?

alt

alt

Dok je bio član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić je omogućio da pripadnici Oružanih snaga BiH prodefiluju i učestvuju u svečanoj paradi u Banjaluci, a na Zahtjev Milorada Dodika, koji je tada bio predsjednik Republike Srpske. Zašto sada veliki lažni srbenda i patriota, kada je postao član Predsjedništva BiH i formirao Savjet ministara BiH sa Bakirom i pobratimom Čovićem, SDA i HDZ-om, na čelu sa svojim ksdrom kao predsjedavajućim Zoranom Tegeltijom, nije juče na Dan Republike doveo i postrojio pripadnike Oružanih snaga BiH i Trećeg Republika Srpska puka da marširaju centrom Banjaluke? Zašto Željka kao predsjednica nije to tražila od člana Predsjedništva BiH, kako je to tražio Dodik od Ivanića svih prethodnih godina?

alt

Zašto veliki patriota, kao vrhovni  komandant u Predsjedništvu BiH ne uradi sada sve ono što je prethodnih godina tražio od Ivanića, optužujući ga za nekakvu izdaju i podaništvo Bošnjacima? Zašto sada ne naredi pripadnicima Trećeg Republika Srpska pješadijskog puka Oružanih snaga BiH da skinu svoje uniforme, a obuku uniforme Vojske Republike Srpske!?

alt

Ne pada snijeg da prekrije brijeg već da svaka zvijer pokaže svoj trag, a trebalo je samo jedna godina provedena u Sarajevu pa da i slijepi vide ko je Milorad Dodik, o kakvom se licemjeru, manipulatoru, prevrtljivcu, lažovu i lažnom patrioti radi.

alt

Defile studenata, Civilne zaštite, sportista i vladinih udruženja koji su marširali uz policiju nije prikazao nikakvu veliku moć, što je glavni cilj ruske i drugih sličnih parada moćnih država širom svijeta, a glavni cilj je bio povratiti lažni patriotski naboj i na silu srbovati uprazno, kako bi se skrenula pažnja javnosti sa sveopšte anarhije, izdaje, ulaska u NATO, klečanja pred Bakirom i ponižavajućeg formiranja vlasti sa samo dva ministra iz Republike Srpske.  Poseban je i tragikomičan paradoks što je deda Pejina unuka pozdravila učesnike parade pozdravom „Pomoz Bog junaci“!? Na kraju očekujem da neko odgovori na pitanje otkud na paradi crne uniforme, kakve srpska vojska nikada nije nosila, koje izazivaju jezu i nelagodu ako znamo da su crnokošuljaši i ustaše Jure Francetića i Crne legije u sličnim uniformama počinili najveća zlodjela nad srpskim narodom i civilima u Drugom svjetskom ratu!?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...