SKANDAL U JUTARNJEM PROGRAMU: Gledatelji popularne emisije šokirani kada su na ekranu UGLEDALI PENIS...

Gledatelji popularne britanske jutarnje emisije Good Morning, Britain šokirali su se kad su na ekranu vidjeli muško spolovilo

  • Šareni svijet

  • 11. Jan. 2020  

  • 0

Tema emisije bila je treba li u osnovne škole uvesti slikanje aktova, a zbog toga je u studiju bio i muški model, potpuno gol. Dok su voditelji i njihovi gosti razgovarali o temi, umjetnica je slikala muškarca.

alt

No u jednom trenutku kamera je prikazala golog čovjeka s leđa, a dijelu gledatelja učinilo se da su na ekranu vidjeli dio penisa golog muškarca, što ih je razbjesnilo. "Kakva sramota gledati ovo u 7:40 kad se djeca spremaju za školu i vidjeti penis u jutarnjoj emisiji", ljutio se jedan tviteraš.

"Pa za boga, imajte malo poštovanja i zdravog razuma", dodali su gledatelji. Drugima pak nije bilo jasno zašto je muškarac uopće bio gol u studiju pošto je umjetnica očito slikala samo njegovo lice.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...