HOROR NA LICU MJESTA; SVI SU GLEDALI U NEBO, A ONDA SE DOGODIO UŽAS: Avion ispustio gorivo, ozlijeđena djeca… (VIDEO)

Najmanje 17-oro djece i 9 odraslih ozlijeđeno je nakon što je zrakoplov Delta Airlinesa ispustio gorivo iznad školskog igrališta u Los Angelesu

  • Hronika

  • 15. Jan. 2020  

  • 1

Zrakoplov je ispustio gorivo nakon što je proglasio izvanredno stanje netom nakon polijetanja za Kinu iz zračne luke u Los Angelesu.

Najmanje 17-oro djece i devet odraslih u osnovnoj školi Park Avenue završilo je s lakšim ozljedama, no nitko zbog njih nije završio u bolnici.

'Učenici i zaposlenici škole bili su na igralištu kad se to dogodilo pa ih je gorivo poprskalo ili su udahnuli pare iz njega', priopćeno je s mjesta događaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...