DRAMA U CENTRU GRADA: Razbojnici bježali od policije, razbijeno čak sedam automobila...

Trenutno su pod nadzorom policije i u toku je kriminalističko istraživanje.

  • Hronika

  • 13. Dec. 2023  13. Dec. 2023

  • 0

Serija provala po zagrebačkim domovima prekinuta je sinoć, na križanju Maksimirske i Mandlove ulice u Zagrebu.

Naime, iz PU zagrebačke su saopćili kako je na navedenoj lokaciji u 20.50 sati policija realizirala hapšenje četiri muškarca za koje se sumnja da su počinili niz kaznenih djela teških krađa provaljivanjem u domove.

Trenutno su pod nadzorom policije i u toku je kriminalističko istraživanje, pretresi njihovih domova te vozila i garaža.

Kako pišu mediji u susjedstvu, policija je pokušala blokirati jednog bjegunca, ali on je ipak pokušao pobjeći. Međutim, nije imao gdje i uslijedio je lančani sudar. Prema prvim procjenama, razbijeno je čak sedam vozila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...