„REPUBLIKA SRPSKA IZNAD SVIH“: Kuha u manjem bh. entitetu, sprema se kontramiting Stanivukoviću, evo ko stoji iza svega…

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini RS Draško Stanivuković nedavno je najavio održavanje protestnog skupa u Bratuncu nakon što je lider "Istočne alternative" krajem prošle godine, na kontraskupu pristalica vlasti u Banjaluci, zaprijetio Stanivukoviću, Trivićevoj i Vukanoviću da "ne dolaze u istočni dio Republike Srpske"

  • Mini market

  • 15. Jan. 2020  

  • 2

Predsjednik Udruženja građana "Istočna alternativa" Vojin Pavlović najavio je održavanje kontraskupa u Bratuncu na istom mjestu i u isto vrijeme gdje će narodni poslanici Draško Stanivuković, Jelena Trivić i Nebojša Vukanović održati svoj protestni skup u tom gradu.


„Želimo da vas obavijestimo da će i Udruženje građana "Istočna alternativa" održati kontraskup na istom mjestu i u isto vrijeme. Sve navedene aktivnosti oko organizacije kontraskupa prilagodićemo Zakonu o javnom okupljanju“, navodi se u dopisu koji je Pavlović predao policiji u Bratuncu.

(SB / Insajder)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...