BANDIĆ TUĐMANU ZAVEZAO KRAVATU: Bizarna svečanost u povodu hrvatskog predsjedavanja Vijećem Europske unije (VIDEO)

"On je hrvatski antifašist, general antifašističke pobjedničke vojske, prvi hrvatski predsjednik koji je najjasnije izrazio ideju neovisne Hrvatske, stavio se na čelu tog pokreta devedesetih godina u otporu protiv velikosrpske agresije i Slobodana Miloševića", rekao je na ovoj bizarnoj svečanosti Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba.

  • Regija

  • 15. Jan. 2020  15. Jan. 2020

  • 0

U povodu hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije i proslave Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je zajedno s vojnicima i zapovjednikom Kravat pukovnije Željkom Matejčićem te ravnateljem ustanove Academia Cravatica Marijanom Bušićem sudjelovao u vezanju kravate na spomeniku prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu.

alt

- Tuđman je najzaslužniji za to što imamo suverenu i demokratsku Hrvatsku. On je hrvatski antifašist, general antifašističke pobjedničke vojske, prvi hrvatski predsjednik koji je najjasnije izrazio ideju neovisne Hrvatske, stavio se na čelu tog pokreta devedesetih godina u otporu protiv velikosrpske agresije i Slobodana Miloševića. Bio je na čelu države kada je Hrvatska međunarodno priznata i kada je Hrvatska reintegrirana u svoje granice - kazao je gradonačelnik Bandić.

 alt 

Na novinarsko pitanje o situaciji u koaliciji između njegove stranke i HDZ-a Bandić nije odgovarao, dok je o opozivu ministrice Blaženke Divjak kazao da će se u petak sve znati. Na pitanje o tome kako je odlučio od 1. aprila pojeftiniti cijenu odvoza smeća, kazao je da pametan uči cijeli život, a budala se rodi pametnom.

alt 

- Ispoštovat ćemo proceduru i do kraja ove sedmice će se u Čistoći iskomunicirati organizacijski preustroj da se plastika i papir odvoze jednom sedmično, umjesto dva put. Vozit će se onoliko puta koliko god bude trebalo da Grad bude čist. Što se tiče fiksnog dijela, ide se u javnu objavu koja će trajati trideset dana. Do konca tjedna će se pripremiti odluka i koncem veljače na Skupštini ćemo ići s izmjenom odluke smanjenja fiksnog dijela 25 do 30 posto, uvođenje socijalnog kriterija za one koji su primatelji socijalni pomoći da im Grad subvencionira plaćanje odvoza komunalnog otpada - kazao je Bandić.

  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...