SPUŠTENO I OPUŠTENO: Bella Hadid vraća u modu omraženi trend s početka 2000-tih (FOTO)

U sljedećih nekoliko mjeseci Bellu Hadid najčešće ćemo viđati na modnim revijama - i na pisti i u prvom redu; manekenka je nedavno bila jedno od glavnih lica koje je privlačilo pažnju na muškoj reviji "Louisa Vuittona" za jesen 2020. godine

  • Show

  • 18. Jan. 2020  18. Jan. 2020

  • 0

Njen modni odabir za ovaj događaj bio je plavi komplet topa i pantalona s potpisom Louisa Vuittona, a ono što su mnogi zapazili je to da Bella nosi pantalone niskog struka.

Pantalone niskog struka bile su vrlo popularne početkom 2000-tih, a mnogi ih smatraju kontroverznima jer laskaju rijetkim i ne trpe različite oblike tijela.

Same pantalone i top koji se veže oko vrata dokazuju da ćemo u 2020. gledati mnoge modne vaskrsle trendove s početka milenija.

A trendseterke su te koje će da potvrde da li će se i high street brendovi prikloniti modnom povratku u najomraženije modno razdoblje.

Bella Hadid (Foto: Noizz/Profimedia)

Da li biste vi ponovno nosile pantalone sa spuštenim strukom?

I njena sestra Gigi Hadid poznata je manekenka i trendseterka, pa je tako i ona vratila trend koji nikako nismo voljeli - bretele brusa koje vire ispod majice.

(SB/Noizz)  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...