CRNOGORCI SE NE BOJE: "Nećemo spriječavati srpskog patrijarha da dođe u Crnu Goru"

Niko neće spriječavati srpskog patrijarha da dođe u Crnu Goru na bilo koju svetkovinu koju organizuje SPC, iako to još nije zvanično najavljeno, kažu iz Vlade Crne Gore za TVCG.

  • Regija

  • 20. Jan. 2020  

  • 1

"U demokratskoj državi kakva je Crna Gora prava na svetkovine su neprikosnovena", ističu iz Vlade.

Navode i da je njihovo pravo i da protestuju uz uslov je da se protesti organizuju po zakonu i bez ugrožavanja prava drugih.

"Ono što nije niti će biti dozvoljeno je spoljno mješanje u naše unutrašnje prilike, odnosno u naše suvereno pravo da sami i slobodno vodimo spoljnu i unutrašnju politiku", naglašavaju u Vladi.

Ranije je iz Demokratskog fronta najavljeno da će srpski patrijarh doći u Pljevlja, 27. januara na Savin dan.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...