SEKSI MAMA OBJAVILA RADOSNU VIJEST: Najpoznatija plus-size manekenka rodila svoje prvo dijete, pogledajte što je objavila na društvenim mrežama…

Nakon što je na devetu godišnjicu braka sa suprugom objavila sretne vijesti, obitelj manekenke Ashley Graham proširila se za jednog člana - malenog dječaka

  • Show

  • 21. Jan. 2020  

  • 0

Plus-size model Ashley Graham (32) pohvalila se najsretnijim vijestima - rodila je prvo dijete u devet godina dugom braku s Justinom Ervinom. Iako još uvijek nije pokazala dijete, Ashley je otkrila da je beba na svijet došla prije dva dana. Spol djeteta otkrila je u "The Ellen DeGeneres Show-u", povikavši "Dobit ću dječaka!".

altAshley Graham Instagram

"U 18 sati u subotu naši životi postali su bolji. Hvala svima na ljubavi i podršci tijekom ovih predivnih trenutaka", napisala je Ashley i dodala datum 18. siječnja 2020. na kraj objave te tagirala svog supruga.

Vijest o trudnoći par je podijelio prošle godine na društvenim mrežama na vrlo poseban datum - svoju godišnjicu braka. "Na današnji dan prije devet godina udala sam se za ljubav svog života. Predivno je to putovanje s mojom najdražom osobom na svijetu! Danas se osjećamo blagoslovljenima, sretnima i zahvalnima jer možemo slaviti to što ćemo proširiti svoju obitelj!", napisala je u opisu videa.

Manekenka je tijekom cijele trudnoće s fanovima dijelila lijepe i one zahtjevne trenutke u trudnoći te se nije sramila pokazivati trudnički trbuščić, strije niti govoriti o višku kilograma.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...