PA OVO JE URNEBESNO: Fotka sniženja soka iz Dalmacije mnoge naljutila

Fotografija s police jednog dućana u Dalmaciji izazvala je različite reakcije na Facebooku nakon što je objavljena na popularnoj stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

  • Zabava

  • 21. Jan. 2020  

  • 0

"Akcija", piše kratko uz fotografiju na kojoj se vidi identična cijena soka prije i nakon "sniženja".

Neki su odmah primijetili kako se cijena ne odnosi na Juicy, već Vindi sok manjeg pakiranja koji nije na fotografiji, iako ih je zbunila oznaka za litru u donjem lijevom kutu. "Važno je napisati AKCIJA. Trči, jadni, napaćeni narode! Još malo pa nestalo", "netko popio žesticu pa išao pisati cijene", "veliko sniženje, treba iskoristiti", pisali su fanovi stranice.

Na istoj stranici danas je mnoge nasmijala i "frizura na Mečku."

Kao i "splitski Zagor".

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Jučer je pak hit bila navlaka za sic.

 A veliku pažnju privukle su i fotografije ispod.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...