ŽENA U PAZARU ŠETALA KROZ GRAD S ELEKTROŠOKEROM I NOŽEM: Uhapšena je, a ovo je njeno objašnjenje

Ona se pravdala da pronađeni predmeti pripadaju radnici salona koji drži, te da je došla da joj ih vrati

  • Hronika

  • 22. Jan. 2020  

  • 0

U Novom Pazaru 22. januara uhapšena je žena, koja je prema prijavi stanara jedne zgrade, sumnjivo šetala spratovima tog stambenog objekta.

 

Kako "Telegraf.rs" nezvanično saznaje, policija je prilikom hapšenja kod nje pronašla elektrošoker i nož, koji su potom poslati na veštačenje.

Prema našim saznanjima, ona se pravdala da pronađeni predmeti pripadaju radnici salona koji drži, te da je došla da joj ih vrati.

Međutim, Tužilaštvo nije imalo osnova za pokretanje krivičnog postupka.

Po društvenim mrežama širio se video zapis na kom jedna žena oblijeće oko nekoliko parkiranih automobila ispred jedne zgrade i pali vatru, međutim, ti snimci su u međuvremenu obrisani.

Sugrađani su ženu sa tog snimka dovodili u vezu sa osobom koja je uhapšena u srijedu ujutru.

Ipak, zvanične službe nisu se oglašavale u vezi sa navedenim slučajevima, pa su ovo ostala samo nagađanja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...